Te Koop : Dahliastraat 54 Made

Vraagprijs €429.000,- k.k.

Bel 📞 of App met de Makelaar (Sander) op 06 402 18 967 voor een bezichtiging !

Ruime 2/1 kap woning op de perfecte locatie in made (Prinsenhof) met legio mogelijkheden.

De totale woonoppervlakte is wel 200 m2. Dit op een enorm perceel van ca. 1053 m2.

Achter de (hoofd) woning bevindt zich een extra separaat gebouw, welke nu in gebruik is al mantelzorg woning. De opties zijn echter erg breed zoals een atelier ruimte, kantoor aan huis etc. De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing.

Deze woning uit ca. 1960 ligt in een nieuwe wijk welke op zeer korte afstand ligt van het centrum van Made, dit gezellige dorp is zeer zelfvoorzienend qua winkels, scholen (ook voortgezet onderwijs). Made heeft een prima verbinding en bereikbaarheid met Breda, Oosterhout en de verbindingswegen (A59, A27 binnen enkel minuten).
Woonhuis
In de woning komt u via een ruime hal voorzien van toilet in de woonkamer uit. De ruim opgezette woonkamer biedt heel veel privacy en via de schuifpui direct toegang tot de fantastische achtertuin van ca. 750 m2.
Keuken
De open woonkeuken is zeer licht, dit komt door de grote raampartij en lichtkoepel. De keuken is ruim opgezet met veel opbergruimte in de kasten, verder is de keuken voorzien van een kookplaat, dubbele wasbak en koelkast.
Via de woonkeuken toegang tot de bijkeuken met o.a. plaats voor de wasmachine / droger.
Achter de bijkeuken een tussenportaal met toegang tot de 1e verdieping aan de achterzijde. In het tussenportaal bevindt zich Badkamer 1.
Slaapkamer 1 bevindt zich op de begane grond en is ca. 12m2.
Slaapkamer 2 bevindt zich op de 1e verdieping (achterzijde) en is ca. 15m2 groot.
1e verdieping (voorzijde)
Via de hal nabij de ingang van de woning toegang tot een vaste trap naar 3 slaapkamers en een ruime badkamer.
Slaapkamer 3, achterzijde woning ca. 11m2
Slaapkamer 4, achterzijde woning ca. 9m2
Slaapkamer 5, voorzijde woning ca. 7m2
Badkamer 2 is de grootste badkamer met ca. 11m2. Er is plaats voor zowel een ruim ligbad, douche, toilet en een dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van een dakkapel.
Er is nog een vliering aanwezig, deze kan gebruikt worden voor opslag. Hier staat de CV (Remeha, 2008).

2e Woonhuis
Het 2e woonhuis komt u binnen via de voorzijde. Hier bevindt zich de trapopgang (vaste trap) naar de 1e verdieping. In het voorportaal is een kitchenette geplaatst. Deze woning is geheel zelfvoorzienend met eigen groepen (elektra), een eigen CV (Valiant, 2010).
De woonkamer van ca. 26 m2 is voorzien van een gezellige allesbrander. Via de woonkamer toegang tot Badkamer 3. Deze is voorzien van een douche, toilet en wastafel.
De 1e verdieping is voorzien van een dakkapel met rolluik. Slaapkamer 6 is ca. 20 m2 groot.
Tuin
De enorme achtertuin is zeer speels opgezet om optimaal van de beschikbare ruimte gebruik te maken. Er zijn meerdere terrassen opgezet, wat tevens opvalt is de grote mate van privacy welke de tuin biedt. Dit komt o.a. door meerdere soorten bomen welke beschutting creëren.
De achtertuin heeft legio opties, van een pony weide tot een moestuin of een trapveldje maken.
De oprijlaan, met toegangshek is ca. 40 meter lang, ruimte voor vele auto’s op eigen (afgesloten) terrein.