Welkom bij Eshuis Makelaar. Uw lokale specialist !

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van kopers voor uw woning. Dit doen wij o.a. door uitgebreide Facebook campagnes, het inzetten van ons uitgebreide netwerk en we schuwen niet out of the box te denken! 

Waarom kiezen voor Eshuis Makelaar:

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend introductiegesprek! 

Wat onze klanten vinden !

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en goede service van Sander Eshuis 

Jeanne Theulings 

Voor de verkoop van onze woning hebben we Sander als makelaar gehad, dit is erg goed bevallen. Mooie foto's en video gemaakt van de woning en goed advies gekregen. Ons huis was binnen een week verkocht en Sander stond altijd klaar voor onze vragen.

Ilse

Hele fijne, goede en snelle service!! En erg fijn persoonlijk contact. Aan te raden. Mvgr, Nathalie L’Amie

Al direct bij de eerste (nog vrijblijvende) kennismaking ter zake van een waardebepaling voor de woning, hadden zowel mijn echtgenote als ikzelf een buitengewoon goede indruk van deze man. Beiden lieten wij er geen enkele twijfel over bestaan,dat onze opdracht onder zijn bekwame en betrouwbare,maar ook sympathieke en toegankelijke persoonlijkheid, in goede handen zou zijn. Mede dank zij zijn grote kennis van de woningmarkt en uitstekende afstemming en terugkoppeling van zijn vorderingen daarin,heeft deze makelaar volledig aan onze verwachtingen voldaan. Met alle lof. I.B.M.Vakkers-Lijnkamp en M.R.Vakkers

Gedurende mijn ruim 40 jarige ervaring met verschillende makelaars bij aan- en verkoop van woningen steekt makelaardij Sander Eshuis met kop en schouders boven de anderen uit voor wat betreft service en dienstverling, kosten baten verhouding, kennis van zaken en met name inlevingsvermogen in de wensen van de klant. Ik kan u deze makelaar van harte aanbevelen voor de afwikkeling van al uw zaken omtrent koop en verkoop van woningen. 
Arie Leenman

Uitstekend advies en begeleiding op maat bij zowel koop nieuwe woning als verkoop van onze vorige woning.
Duidelijk en heldere afspraken en een open communicatie. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Sander denkt mee met onze wensen en alle praktische zaken omtrent verkoop- en koop van een woning, heel overzichtelijk. Mvgr, Suri Fonseca

Erg tevreden. Ons huis snel verkocht, hij stond altijd klaar met raad. Fijn in omgang.
Zeker een aanrader. Bianca